Er du i tvivl eller har spørgsmål , kontakt afdelingsbestyrelsen.
Ønsker i at foretage ændringer af lejligheden eller installere vaske eller opvaskemaskine, send en ansøgning til afdelingsbestyrelsen, så vil i hurtigst muligt modtage svar om det kan tillades.

Er der tekniske problemer vandhaner der drypper, manglende varme eller lignende tekniske problemer kontakt: Ejendomsfunktionæren:
Han træffes daglig mellem kl. 9.00 - 9-30 enten personligt på kontoret i kælderen,eller på telefon, træffetiden bedes venligst overholdt!, og indtil videre er adressen:

Saralystparken 5, st th . på telefon 87 40 68 07 ved Egebæksvej

e mail til varmemester: vm007@alboa.dk

Afdelingsbestyrelsen har træffetid hver 1 onsdag i måneden kl. 19:00 til 19:30 i vores Bestyrelseslokale Saralystparken 7. kldr (indg over for Saralystparken nr.14) de enest måneder vi ikke træffes er juli, august, december og januar - på gensyn!

Hver tirsdag aften vinterhalvåret, er der kreativ samvær sammen med afd.007 og afd. 009 i
Selskabslokalet Saralystparken 27, for de voksne, med hygge, håndarbejde og spil,
Arrangementet ledes Tekla Pryds - se opslagene i opgangene.

Kig over
Vi vil gerne opfordre til i er aktive inden for beboerdemokratiet og deltage i de møder og arrangementer vi indkalder til, enten ved direkte brev eller ved opslag i opgangen.

afdelingebestyrelsens e.mail adresse: afd_007@saralystparken.dk

I særdeleshed vil vi bede jer om at i deltager i vores beboermøde i august/september måned, dette møde er en "generalforsamling" for afdelingen og det er her i vil få en information om afdelingens tilstand både den økonomiske situation og afdelingens almene situation og hvad fremtiden vil bringe.

På gensyn her.